Strona domowa klanu Kaishaku
władza absolutniejsza
nie bedzie mnie do niedzieli wieczor, wyjazd do wrocka na weekend
szamanski - wszystko na twojej glowie
Pełnoprawny członek gangu
hmm. nie będzie mnie na czas nieokreślony , z taki i innych spraw, od czasu do czasu wpadne do wowa ale to bedachwilowe wizyty.
miłego raidowania- może wreście pokonacie raga
władza absolutniejsza
WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE WREŚCIE
bedziemy tesknic
Zaginiony w Akcji
Siema!
Nie będzie nas online z Aga od jutra to jest 28osmego do drugiego stycznia włącznie.
Happy New Year!! :-D
Będę nieobecny w dniach 05-09.01.
Przy okazji dodam, że w WoWa już nie zagram. Nuterze, czy mógłbyś wprowadzić odpowiednią notkę w dziale Rekrutacja?
dawno sie nie wpisywalem w zadnym temacie,a w tym w szczegolnosci,wiec zrobie swoj wpis o nieobecnosc
jutro (tj. piatek) o 8 rano jade w gory na caly weekend wiec bede dopiero w niedziele wieczorem
Zaginiony w Akcji
Nie będzie mnie przez cały weekend. Jadę na zawody i może będę w niedziele wieczorem, ale wątpię w to. Miłej gry wam życzę
Mniejsza Władza
Powodzenia !
Zaginiony w Akcji
Jak może zauważyliście ostatnio jestem mniej aktywny....tak, tak...zgadza się. Zebranie miałem w szkole i z powodu konfliktu interesów z rodzicami nastapiła mała sprzeczka w wyniku czego nagle utraciłem płynność finansową. Poza tym w tę sobotę mam zawody, ale w niedzielę już wracam Uśpię czujnośc starszych i odpalam mojego SU-100 i lece na łowy.
Ostatnio edytowany przez MATI_Xanatos (2012-03-15 22:41:43)
Z powodu awarii laptopa zgłaszam nieobecność na czas nieokreślony.