Strona domowa klanu Kaishaku
władza absolutniejsza
tak to jest ze bywaja przerwy w dostepie do neta, do kompa itd, wiec tu prosil bym o zgłaszanie swoich nieobecnosci ( nie jedno czy 2 dniowych...), poniewaz reszta klanowiczow chiala by wiedziec co sie dzieje z chopakami nie obecnymi
to ja zaczne, od dzisiaj do wtorku chyba bede nieobecny bikoz nie biore ze soba kompa a jade do domu. trzymajcie sie cieplo robaki cebulaki
U mnie aktywność się zmniejszy z racji iż jestem w klasie maturalnej i trochę nauki mam, do tego w sumie jako jedyny facet z 3 w domu coś robię. Brat jeszcze mały, taty ciągle nie ma i większość obowiązków na mnie leży. Więc proszę o wyrozumiałość. Jak wchodzę na kompa i mam neta to staram się od razu rundkę czy dwie pograć. Na pewno nie będzie tak, że ciągle mnie nie będzie. Będzie okres gdzie przez 2-3tyg. możemy się mijać. To taki mój zarys na najbliższe pół roku. W weekendy wieczorami raczej zawsze powinienem być.
rozmawialem dzisiaj z dzikim - wszystko wyjasnione - freddy
władza absolutniejsza
do poniedzialku mnie nie ma , bede w poniedzialek wieczorem lub wtorek
władza absolutniejsza
no jak wiekszosc wie, mnie do kwietnia az nie ma ale jestem z wami duchem!
poniewaz nie gram teraz w bfa prawie w ogole,postanowilem "napisac usprawiedliwienie"
w tej chwili gram w inna gre z kolegami z wioski(bf mi sie znudzil,a czesc wie ze gra mi sie przycina)gramy wieczorem,a w dzien czasu na kompa mam malo
moze nie jest to wystarczajace usprawiedliwienie,jednak jezeli beda jakies treningi/sparingi 4fun to bede.
pozdrawiam wszystkich
Ostatnio edytowany przez Colos (2011-01-24 10:43:57)
Grimias do 20.05.2011 - nieobecny
Ja czyt. Wasz ulubiony CL - nieobecny od 16.05.2011 do 28.05.2011
w tym czasie obowiazki Guild Leader-a przejmuje Szaman, natomiast adminke na serwerze BF:BC2 dostaje Uki.
e;\ w zwiazku z ostatnimi wydarzeniami (odwiedzeniem naszego TS-a przez jajcarzy) czasowo admina na TS-ie otrzymuje Nex.
Szara Eminencja
Z przykrościa informuje, że Nutera nie będzie jeszcze do poniedziałku(23.05.2011) włącznie, w razie zmian dodam stosowną informacje.
Zaginiony w Akcji
Nie bÄdzie mnie od 22 do 28 maja.
ObowiÄ
zki GĹĂłwnego Maga przejmie wyznaczony przeze mnie urzÄdnik.