Strona domowa klanu Kaishaku
w³adza absolutniejsza
nie bedzie mnie do niedzieli wieczor, wyjazd do wrocka na weekend
szamanski - wszystko na twojej glowie
Pe³noprawny cz³onek gangu
hmm. nie bêdzie mnie na czas nieokre¶lony , z taki i innych spraw, od czasu do czasu wpadne do wowa ale to bedachwilowe wizyty.
mi³ego raidowania- mo¿e wre¶cie pokonacie raga
w³adza absolutniejsza
WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE WRE¦CIE
bedziemy tesknic
Zaginiony w Akcji
Siema!
Nie bêdzie nas online z Aga od jutra to jest 28osmego do drugiego stycznia w³±cznie.
Happy New Year!! :-D
Bêdê nieobecny w dniach 05-09.01.
Przy okazji dodam, ¿e w WoWa ju¿ nie zagram. Nuterze, czy móg³by¶ wprowadziæ odpowiedni± notkê w dziale Rekrutacja?
dawno sie nie wpisywalem w zadnym temacie,a w tym w szczegolnosci,wiec zrobie swoj wpis o nieobecnosc
jutro (tj. piatek) o 8 rano jade w gory na caly weekend wiec bede dopiero w niedziele wieczorem
Zaginiony w Akcji
Nie bêdzie mnie przez ca³y weekend. Jadê na zawody i mo¿e bêdê w niedziele wieczorem, ale w±tpiê w to. Mi³ej gry wam ¿yczê
Mniejsza W³adza
Powodzenia !
Zaginiony w Akcji
Jak mo¿e zauwa¿yli¶cie ostatnio jestem mniej aktywny....tak, tak...zgadza siê. Zebranie mia³em w szkole i z powodu konfliktu interesów z rodzicami nastapi³a ma³a sprzeczka w wyniku czego nagle utraci³em p³ynno¶æ finansow±. Poza tym w tê sobotê mam zawody, ale w niedzielê ju¿ wracam U¶piê czujno¶c starszych i odpalam mojego SU-100 i lece na ³owy.
Ostatnio edytowany przez MATI_Xanatos (2012-03-15 22:41:43)
Z powodu awarii laptopa zg³aszam nieobecno¶æ na czas nieokre¶lony.