Strona domowa klanu Kaishaku
Mniejsza W³adza
Wow moja odpowied¼ taka d³uga wow ale siê wysili³em wow tyle wygraæ petów wow
Pe³noprawny cz³onek gangu
Có¿, nie nastawia³em siê na ten dodatek jako¶ szczególnie, bo historia zmierza w dziwnym kierunku zmiany przesz³o¶ci, ale zobaczymy co bêdzie dalej. Co do klimatu i odczuæ - bardzo dobre jak na razie, grafika piêkna, muzyka jak zwykle niez³a, questy trzymaj± poziom. Oczywi¶cie jeszcze ca³o¶ci nie znam, zw³aszcza ciekaw jestem raidów, ale có¿ zobaczymy jak to bêdzie na setnym levelu. Jak na razie dungeony odbieram pozytywnie, na niektórych jest niez³y ³omot, i to na normalu, zobaczymy co bêdzie na hc. Garnizon ¶wietny, ale jest to farma do kwadratu, masê rzeczy do robienia, niemniej oszczêdza czasu jak chcesz pofarmiæ zio³a, minera³y (a byæ mo¿e i skórki), zawsze mo¿esz przelecieæ siê po w³asnej kopalni i ogródku. W przypadku kilku altów jest to raczej wystarczaj±ce aby uzupe³niæ zasoby.
Có¿ wiêcej dodaæ w gildii aktualnie 5 osób ciê cieszy dodatkiem - czekam na wiêcej
Mniejsza W³adza
O ile nie bêdzie ¿adnych drastycznych zmian w moim ¿yciu to kompa, który ud¼wignie WoW'a bêdê mia³ w maju przysz³ego roku wiêc niestety nie mo¿ecie na mnie liczyæ.
Ghostekk napisał:
Wow moja odpowied¼ taka d³uga wow ale siê wysili³em wow tyle wygraæ petów wow
oj tam - pisa³em to zaraz przed snem
Wiêc dodatek naprawdê dobry (minusem na chwilê obecn± s± potê¿ne kolejki na serwerze - po 60-80 min czekania je¶li chcesz siê zalogowaæ ¶rednio po godz. 14.00).
Pety - nooo... s± NOWE!!!!!
Questy - s±, co tu wiêcej napisaæ - no s± fajne, ale nic szczególnego.
Dungi - te¿ s±, ale te ju¿ fajniejsze.
Garnizon - o to jest super, farma to raz, misje dla towarzyszy to dwa, nowe pety to trzy - a w³a¶ciwie to pety po pierwsze
Klimat - super
Muzyka - w klimacie
A, zapomnia³bym o nowych petach
Szara Eminencja
Cud siê sta³, kto¶ napisa³ co¶ na forum. Cieszmy siê bracia i siostry. Co do WoW nie wracam, przynajmniej narazie, ale kto wie, jak sie potoczna losy.
Mniejsza W³adza
Ok, ¶wiêta za pasem - czy scroll of resurrection jeszcze dzia³a ? A je¶li tak to kto mi wy¶le ?