Strona domowa klanu Kaishaku
Taktyk dywizji BF:BC2
Cześć chłpaki i dziewczyny!
Baardzo długo mnie tu nie było... Życie dało w kość, rozbrat z netem i łezka mi się kręci w oku jak wspominam nocki spędzone z Wami... (przy BF-ie a nie inczaczej świntuszki ). Jak już wiecie mieszkam od czerwca z dziewczyną i jakoś się to kula... Po 10-12 godzin spędzam w pracy, aby powychodzić z kredytów i wyjść na prostą ( wiecie jak to jest..). Z nowości to to, że planuje się tuż po nowym roku oświadczyć Na razie "dojżewam" do tego pomysły, ale z drugiej strony jestem zdecydowany :-)
A teraz z innej beczki... Nie mam stałego łącza i nie zanosi się na to abym w najbliższym czasie miał... :-( Ryczeć mi się chce na myśl o tym, że w BFa3 nie pogram...z Wami nie pokajtuje... Mobilny toż to gówno jedno wielkie... limitowany transfer, zrywa co chwilę połączenie...a w pracy dostęp do e-poznań tylko... Chcę przeprosić wszystkich, że przez tak długi okres czasu się nie odzywałem... Mimo, że nie mam stałego łącza i nie mogę z Wami pochycać i pogadać na TS nadal czuję malutką osobowością w klanie Kaishaku mimo krótkiego stażu... Tęsknie za Wami. Wydawało mi się, że stały dostęp do internetu to coś normalnego w XXI wieku, a tu widzisz- na mobilny, się bujam..
Kończę, bo za chwilę się totalnie rozkleję... Jak jesteście zainteresowani co jakiś czas ( częstrzy niż ostatnio) będę dawał znaka co i jak u mnie
Pozdro dla wszystkich, miłego kajtowania (only czyste majtasy;) i do napisania :-)
Może w BFa4 jak będę miał stałe łącze ;-[ Odkąd nie gram w BFa2 jakoś nie mogę ogarnąć strzelanek... Gra ze sztuczym AI nie łechce mnie dostatecznie... a na mobilnym poprostu się nie da . Może w przyszłym roku zmienię lokalizację mieszkoniowo-bytową to skołuję neta z prawdziwego zdarzenia. Mobilny to taki pół środek w zasadzie dla mojej dziewczyny, bo studia bez internetu i ogólnie bez neta...
władza absolutniejsza
jak mi cie brakowalo chlopaku nie ma sprawy, rozumiemy, oswiadczaj sie, pracuj, ukladaj zycie, jak narazie nikt cie nie chce wyrzucac, nikomu krzywdy nie zrobiles, a raczej odwrotnie! ( tak nuter nam wszystko opowiedzial o waszym cichym zwiazku). powodzenia i czekamy!!
Cichy związek hyhyhy ;-P Mam walnięto właścicielkę mieszkania i różowo nie jest... Miesiąc czekałem na nową lodówkę. Nie zgodziła się na podłączenie Neostrady (2 mb za 80zł- zdzierstwo w biały dzień ), był problem z wymianą kanapy. Na starej już się spać nie dało, a ona sobie ubzudurała ze musi ją zobaczyć przed wyrzuceniem... I tak jechała miesiąc do nas... Wywaliłem ją bo już miałem dość. Ogólnie żyje się ok. współlokatorzy też są ok. Najbardziej boli jednak brak stałego łącza... Muszę się uśmiechać do rodzinki i jeździć do nich z lapkiem żeby nadrobić zaległości filmowo-serialowe. A już masakrą jest steam... Nie mogę uruchomoć oryginalnego AvP, bo łatki tyle zajmują,że masakra...(do FIFY patcha 3.2 GB ściągałem u brata mojej dziewczyny, targając kompa w łapach 3 klatki dalej
W BFa pograć nie mogę to znalazłem tytuł zastępczy w który młuce dość ostro: FIFA 12. Co miesiąc też kupuje CDA- całkiem fajne gierki mają ( Mass Efect przeszedłem w weekend nie odrywając się od kompa;P). Ale jakoś co do FPP po BFie nie mogę całkiem wrócić
Jednen z członków klanu mieszka w Poznaniu przy Malcie. Który to? Może jakieś piffko?
Pełnoprawny członek gangu
Co do bezprzewodowego internetu: próbowałem z Orange - fakt: zrywa i szajs, od 1,5 roku gram na dostępie z Play-a i mam latency ok 300ms, ale nie ma problemów z DC, a limit mnie nie boli, bo zwyczajnie nie odpalam downloadu.
Mam neta z PLAY ale tą najprostszą wersję 1 MB/s więc to do gry przez neta się nie nadaje. W dodatku rozłącza się co chwilę- raz widzi modem raz nie... Liczę na to, że po nowym roku znajdę lokum z jakimś tanim netem stacjonarnym...
władza absolutniejsza
przy malcie mieszkal Momo, bylem u niego kilka razy, ale teraz wyprowadzil sie do warszawy. daj adres to moge wykonczyc twoja wlascicielke mieszkania za kilka blach nutera... chociaz ostatnio traca na wartosci...
HAJLE SILESJA
Po dość długiej przerwie witam wszystkich ciepło i pozdrawiam z miejsca :-) Melduje, że u mnie bez zmian... Neta stałego nie ma, a negocjacje z właścicielką ugrzęzły w martwym punkcie... Ale nadal wierzę, że dołączę do WAS wkrótce :-). Tymczasem żeby w miarę nie wyjść z wprawy zacząłem przechodzić moje ulubione pozycje na najwyższym poziomie trudności :-D Mam za sobą całą serię Call od Duty ( oprócz ostatniej części) i teraz męczę Medal of Honor Airborne...
Opowiadajcie co tam u Was Jak BF3? Wgniata? Nie mam nawet gdzie zobaczyć jak to wygląda
Miłego kajtowania hyhyhy ;-]
Nie wiem jak mój mobilny net zniesie rozmowę głosową...
Ps chciałem dołączyć do Was na Team Speaku ale wyskakuje mi coś takiego:
<17:36:39> insufficient client permissions (failed on i_channel_join_power)
o co chodzi?
Ostatnio edytowany przez Leslo (2012-03-07 16:38:09)
wbij na ts - i napisz do kogos z "S" - musisz miec pozwolenie na wejscie na inne kanaly, mieslismy sporo problemow z nieproszonymi goscmi, wiec ograniczylem dostepnosc serwera
władza absolutniejsza
siema ziomek, stesknilismy sie
Colos napisał:
DLATEGO JA TEZ MIALEM PROBLEMY
ALE NAPISALEM TYLKO JEDNO GROZNE SLOWO I DOSTALEM POZWOLENIE NA WBIJANIE NA KANALY HEHE
"prosze"
a ciebie po prostu milosz nikt nie lubi, dlatego nie miales dostepu
Szara Eminencja