Strona domowa klanu Kaishaku
Pe³noprawny cz³onek gangu
Pewnie Kubusie uleg³y wcze¶niejszej fermentacji.
Szara Eminencja
Wiem ¿e tu nikt raczej nie s³ucha HH ale Kajt pyta³a ostanio mnie dok³adnie o playliste ;D wiec podam ulubiony utwór z danej playlisty Refren wymiata
No i co¶ dla beki w drodze do pracy
Ostatnio edytowany przez Skwaru (2011-05-23 23:31:16)
Kajt jakis czas temu zostala wstepnie doedukowana, ze hh to nie tylko "dupy, woda i imprezy"
Z tej edukacji zapamietala kilka piosenek, a wsrod nich na przyklad taka, z ktorej wers "dobrze miec ludzi tak bliskich, nie?" wywoluje u mnie usmiech za kazdym razem gdy ja slysze
Edit: instrukcja zamieszczania wideo na strone z pierwszego posta Szamana zdecydowanie nie dziala. Jak to robicie? ;<
Dzia³a tylko wklejasz nie ten kod co trzeba, jak klikniesz udostepnij to pokazuje ci siê link i parê innych opcji a w¶ród nich opcja "Umie¶æ". Klikasz to i wklejasz kod z okienka które ci wyskakuje.
Ostatnio edytowany przez Kighte (2011-05-24 11:16:28)
Szara Eminencja
Jak nie dzia³a jak u mnie dzia³a, moge daæ nawet screena. Co do problemu teraz ci nie odpowiem, muszê sam pogrzebac i zonabczyc dlaczego tak siê dzieje u ciebie. Podejrzewam, ze ma to cos wspólnego z wyswietlaniem htmla w postach.
Mi tez nie dzia³a sposób Shmana i uzywam kodu [youtube][/youtube]
Szaman. Dziala perfekcyjnie teraz
Ok Skwarek. Teraz posluchasz tego co tu wkleje (nie tak jak piosenkek Kata wklejonych przez Nutra )
No i przy tej okazji, cos dla Szatana tez byc musi Nutr sie wczuwa w te klimaty, szczegolnie jesli chodzi o szukanie zwierzatek xD
Ostatnio edytowany przez Kighte (2011-05-25 06:44:49)
nuter pierwsza piosenka fajna,chociaz nie jestem fanem takiej muzyki (btw. jaki to rodzaj muzyki? metal jak w tytule?)
wujek gra na gitarze(w moim wieku gral cos podobnego),kiedys probowalem na basie,ale przestalem tak szybko jak zaczalem (tak,jestem fanem hip hopu,ale wszystko moze wpasc w ucho)
piosenka,ktora leci dosc czesto w muzycznym radiu,bardzo mila dla ucha:
http://www.youtube.com/watch?v=eAWvNPr6 … re=related
cos z hip hopu
http://www.youtube.com/watch?v=w5uUSUbToQ8
Ostatnio edytowany przez Colos (2011-05-29 16:01:53)
heh normalnie zakocha³em siê w tej piosence szczególnie od 2:00 ;D A g³os dziewczyny móg³by mi opowiadaæ bajki na dobranoc ;D
Ostatnio edytowany przez Skwaru (2011-06-21 17:39:45)
Mniejsza W³adza
Skwaru - ostatnio rozgorza³a w¶ród znajomych dyskusja nt. tego kawa³ka. Tzn. czê¶æ siê jara, a reszta wrzuca na Grubsona jak móg³ takie (*&^%$#@! zrobiæ ;] I ka¿da strona uparcie broni swojego monopolu na prawdê.