Strona domowa klanu Kaishaku
Taktyk dywizji BF:BC2
Ja tam wolę stare old school :]
pozwolilem sobie edytowac aby wlaczyc video na stronie
NuterX
Ostatnio edytowany przez Leslo (2011-01-24 20:04:04)
Jesli chodzi o muzyke to mysle najlepiej moj gust zobrazuje moj profil na last fm
Slucham od muzyki klasycznej, instrumentalnej przez vocal jazz po rock, metal i punk - zaleznie od nastroju i tego czym sie zajmuje aktualnie
Kighte napisał:
Jesli chodzi o muzyke to mysle najlepiej moj gust zobrazuje moj profil na last fm
Slucham od muzyki klasycznej, instrumentalnej przez vocal jazz po rock, metal i punk - zaleznie od nastroju i tego czym sie zajmuje aktualnie
no prosze - na koncert Jelonka ide w przyszla sobote (12.02), a i Godsmack-a (zreszta w temacie jest) lubie posluchac, o Queen nie wsponme bo to klasyk
e;\ i cos ode mnie - na romantyczne kolacje przy swiecach (taaakkk.... czerwone wino w pucharach z czaszek, swiece z tluszczu niewiniatek i kot jako glowne danie... BUUAHAHAHHAHAHAHAHA)
Limbonic Art - Sources to Agonies
Pełnoprawny członek gangu
Z tego co widzę i przesłuchałem u mnie dominuje zupełnie inny styl jestem fanem starego polskiego psycho rapu czyli głownie kaliber 44
Ulubiony utwór Jak się pierwszy raz słucha można w ogóle nie zrozumieć o co biega ;D ale to normalna reakcja
A tak to w pracy mam przy komputerze radio podobnie tez i w domu wiec na co dzień słucham dużo radia wiec komercyjnych produkcji
Ostatnio edytowany przez Skwaru (2011-03-07 00:59:10)
Wszelkich odmian RAP-u slucham baaardzo rzadko - ze swojej strony moge Tobie polecic to:
A Jezusowi Kazali Spać - Clonozepamum
oraz cos z "jajem"
Krwawe Drwale - Krwawy Świt
Krwawe Drwale - Krwawe Lale
Drwali prosze sluchac z ogromna rezerwa
W swoim zbiorze utworów znalazłem utwór który łączy Hip Hop z cięższymi brzmieniami.
Ogólnie Linkin Park idzie czesto w takim połaczeniu a w nawiazaniu do pewenej rozmowy na TS-ie niedługo będe pewnie śpiewał (mam straszny sentyment do tej piosenki przypominają mi sie najlepsze lata szkolne i pewna romantyczna historia)
Zreszta w poprzedniej guildi często padalo okreslenie Dj Skwaru bo na kazda walke mialem przygotwana inna piosenke jakos zwiazana z walka Gdzieś pewnei mam dalej spisane całe playlisty na naxx/ulduar/icc ( wiekszość z tzw " jajem" )
Ostatnio edytowany przez Skwaru (2011-03-13 00:35:00)
Skwaru napisał:
(...) w nawiazaniu do pewenej rozmowy na TS-ie niedługo będe pewnie śpiewał (mam straszny sentyment do tej piosenki przypominają mi sie najlepsze lata szkolne i pewna romantyczna historia)
Mowisz romantyczna historia...? To tak w nawiazaniu do Adaniuszowego "to bedzie lekcja miloOoOoOsci"? ;> Ja chetnie poslucham! Szczegolnie ze byles chyba jedyna osoba, ktora na Ulduarze nawet jedeo wersu nie zaspiewala
Śpiewałem 'wlazł kotek na płotek" tylko ze Adaniusz ze swoja lekcją miłości mnie zagłuszył ;D
I raczej będzie to lekcja romantyzmu spontanicznych akcji i końcowego rozczarowania.
Ostatnio edytowany przez Skwaru (2011-03-13 11:39:48)
Genialne naprawdę brak mi słów ;D
Nuter kac ?
Po Kubusiach nie ma sie kaca xD
Ostatnio edytowany przez Skwaru (2011-04-17 22:43:31)