Strona domowa klanu Kaishaku
Kilka informacji jak to działa:
1. AH będzie działało od pierwszego dnia po premierze. RMAH wystartuje mniej więcej tydzień po ze względu na fakt, jaki dobrze znamy - szalejące ceny w nowym ladderze. Ponadto, po premierze, RMAH będzie dostępny na nowych kontach nie wcześniej, niż 3 dni po zarejestrowaniu klucza Diablo III
2. Kwotę z konta Diablo III możemy wypłacać na podpięte konto paypal bądź na Battle.net Balance. Za przelew na konto paypal pobierana jest opłata - 15% przelewanej kwoty.
3. Battle.net Balance to wewnętrzny system Blizza, z którego można kupować rzeczy z oficjalnego sklepu Blizza. Na Battle.net Balance może być maksymalnie 200 euro (bądź 170 funtów). Jeśli chcemy mieć konto, na którym będziemy trzymać więcej niż 100 euro, musimy do niego podpiąć authenticator. ( http://eu.battle.net/support/pl/article/saldo-battlenet )
4. Minimalna cena wystawionego przedmiotu to 100g (AH) lub 1,25 EUR (RMAH). Maksymalna cena aukcji to 100 miliardów golda (AH) bądź 250 euro (RMAH).
5. Za sprzedaż przedmiotów na aukcji pobierana jest opłata - 15% ceny w goldzie bądź 1 euro (15% w przypadku handlu składnikami do craftowania) - na RMAH.
6. Licytowanie przedmiotu polega na podbijaniu ceny o 5% wartości (ale nie mniej niż 10g - AH lub 0,10 euro - RMAH).
7. Jeden gracz w danej chwili może mieć maksymalnie 10 aukcji na AH i 10 na RMAH. Pakiet przedmiotów rzemieślniczych - składników do craftowania - liczy się jako jedna aukcja. Aukcje możemy anulować maksymalnie w ciągu 5 minut od wystawienia.
źródło: http://diablo2.pl/
Mozliwe sa zmiany - bede informowal
władza absolutniejsza
sprzedaj golda poki trzyma cene na jsp, pozniej klupisz mase za to
Pełnoprawny członek gangu
NuterX napisał:
no wlasnie mam wrazenie ze fg traci na wartosci - sam niewiem co z tym zrobic
poczekaj az w koncu bede mial D3 i mi dasz B)
władza absolutniejsza
detronizacja nutera
Mniejsza Władza
gowno widac ^^
władza absolutniejsza
sprzedalem itema za 1 500 500 (dostalem tylko 1275 000)
Nowy użytkownik
nic nie mów, ja sprzedałem za 2mln a dostałem 170 tys O.o
nom
władza absolutniejsza
ZAKUPIONE ZA 30K, OCENIANA WATOSC PRZEZ MINT00 to jakies 15-20mil
nie sadze zeby bylo to warte tyle ale 30k to jednak atrakcyjna cena ;D
Ostatnio edytowany przez Skwaru (2012-07-03 18:59:01)
władza absolutniejsza
no tez tak mysle po weryfikacji, ale mysle ze z 500k dostane...